Og tiden fløj

Tilbage til startsiden

Enhver "dronning" bliver da malet!

Maleri som Sillemis´s "morfar" har malet

Årene er gået, og pludselig er der gået  15 år i selskab med Sillemis, og hun er ingen "vårhare" mere, men en moden dame som kender sit værd! Sådan en moden mis får ikke mindre charme. 

I hendes vågne timer, følger hun mig stort set hvor jeg er, om det så er på toilettet, for når jeg nu alligevel bare sidder dér, så kan jeg jo ligeså godt nusse hendes mavse - typisk kattelogik!

Når man er så heldig at få lov at dele tilværelsen med en kat i så mange år, som jeg har fået lov til med Sillemis, bliver der opbygget nogle helt specielle bånd, man kender kattens små særheder, forholdet er stærkere end nogensinde.

Hun er absolut en "mors" mis. Gæster tolereres, men kun de færreste opnår at hun tillader et lille kæl. Dog vil jeg sige at hun er blevet mere imødekommende med alderen, for man er vel en nysgerrig kat, og måske er de ikke så "farlige" alligevel.

Hun lever som indekat i lejlighed sammen med hendes katteslave = mig, med udgangstilladelse til indhegnet altan.

Nætterne tilbringes naturligvis i sengen med mig, ellers kan jeg altså ikke sove!! 

Om sommeren tilbringes mange timer på altanen, for der er åbenbart ikke noget skønnere end en lur under havebordet. Og så er der jo fugle at kigge på, men når mågerne kommer, så går Sillemis  i ly, for de er altså godt nok store :-)

Sillemis har det fint med bilkørsel, så når turen går til Fyn hos mine forældre, så er Sillemis naturligvis med. Hun indtager  hjemmet med den største naturlighed.

Til toppen